26 de mayo de 2022

8 comentarios

  1. Vergonyós!!!! Resposta a una agressió. Sembla un acte de defensa. Goebbels com a ministre de propaganda nazi va fer molt mal, però va assenyalar el camí a la premsa oportunista i sectària. La premsa nordamericana de finals del XIX va obrir les portes de la premsa groga que avui encara desfila. El que em dol és que siguin televisions públiques les que fan gala d akests «coneixements». A dia d avui, no sé què faria sense plataformes per veure cinema i sèries. No oblido la lectura. Desintonitzeu els canals tradicionals 😉

  2. És molt frustrant veure el sectarisme culé de TV3, el menyspreu a la resta és tant evident que clama al cel. Són ben bé la veu del seu amo. Això no és periodisme esportiu, es un fanàtic culé autònom.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.